Wie zijn wij

Notaris

mevrouw mr. C.A.T. Passmann

Per 3 december 2015 heb ik het kantoor van notaris Muijsers overgenomen. Het aanbod om notaris te worden in Terborg kwam geheel onverwacht op mijn pad.Vanaf de eerste kennismaking met het kantoor en de medewerkers had ik er een goed gevoel over.

Voordat ik notaris werd, ben ik als kandidaat-notaris en als stewardess bij de KLM werkzaam geweest. Het lijkt een vreemde combinatie maar er zijn zeker raakvlakken. In beide functies ontmoet(te) ik heel veel mensen, met allemaal een eigen bijzonder verhaal. Soms zakelijk, soms emotioneel. Aan mij nu de schone taak dit goed vast te leggen.

Medewerkers

Dhr. mr. L.D. Pels Rijcken Oud-notaris / kandidaat-notaris
Mw. mr. H.L. Moen-de Haan Oud-notaris / kandidaat notaris
Mevr. M.M.E. Ketelaar Onroerend goed
Mevr. A.J. Bruil Secretariaat/kantoormanagement
Mevr. R.C.E. Lanters Secretariaat
Mevr. M.A. Derksen Secretariaat

Adresgegevens

Openingstijden

Ma 09:00 – 17:00
Di 09:00 – 17:00
Wo 09:00 – 17:00
Do 09:00 – 17:00
Vr 09:00 – 17:00

Meer informatie

Notaris Passmann is lid van: