Wat doen wij

Wonen

Het verkopen en kopen van huis is voor veel mensen geen dagelijkse bezigheid. U moet onder meer bij de notaris langs. De notaris legt alles rondom deze koop juridisch vast in de akte van levering. Wij proberen u zo goed mogelijk te begeleiden in het traject bij ons op kantoor. Zo onderhouden we bijvoorbeeld ook de contacten met uw makelaar, uw financieel adviseur en uw geldverstrekker indien u ook nog een hypotheekakte komt ondertekenen.

Download brochure KNB: Een woning kopen
Download brochure KNB: Een woning verkopen

Familie

Als notaris ben je betrokken bij de hoogte- en dieptepunten in een mensenleven. Denk bijvoorbeeld aan samenwonen, trouwen of een geregistreerd partnerschap aangaan, een kindje krijgen en met pensioen gaan. Maar ook aan alles wat voor en na een overlijden geregeld moet worden. Graag ontmoeten wij u bij ons op kantoor om samen te bespreken wat er voor u juridisch en fiscaal passend is. Wij helpen u graag alles te regelen voor nu en later. U kunt bij ons dan ook terecht voor onder meer:

  • testament;
  • levenstestament;
  • samenlevingsovereenkomst;
  • huwelijkse voorwaarden/partnerschapsvoorwaarden;
  • akte van verdeling bij einde relatie;
  • verklaring van erfrecht/executele;
  • boedelafwikkeling;
  • akte van verdeling nalatenschap.

Download brochure KNB: Samen verder
Download brochure KNB: Hoe regel ik mijn nalatenschap?
Download brochure KNB: Een erfenis wat nu?
Download brochure KNB: Wie geeft u het vertrouwen?

Ondernemen

Denk dan bijvoorbeeld aan uw bedrijfsopvolging, daar komt veel meer bij kijken dan het vinden van een geschikte opvolger. Als ondernemer bent u waarschijnlijk al wel gewend aan het inwinnen van professioneel advies. Niet altijd is de notaris dan de meest voor de hand liggende keuze. De notaris biedt u juist maatwerk op het gebied van ondernemingsrecht in de ruimste zin. We werken op dit rechtsgebied graag samen met uw andere adviseurs.

Andere notariële dienstverlening

Waarvoor kunt u nog meer bij de notaris terecht?

Teveel om op te noemen….. Wist u bijvoorbeeld dat de notaris niet altijd persé een akte moet maken. De notaris is een onpartijdige deskundige en dus bij uitstek ook geschikt u te adviseren in diverse aangelegenheden. Verder kunt u bij ons bijvoorbeeld terecht voor legalisatie van uw handtekening of een gewaarmerkte kopie.

Adresgegevens

Openingstijden

Ma 09:00 – 17:00
Di 09:00 – 17:00
Wo 09:00 – 17:00
Do 09:00 – 17:00
Vr 09:00 – 17:00

Meer informatie

Notaris Passmann is lid van: